Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen voorkomt problemen: 'Het zou fout zijn'

Verstappen voorkomt problemen: ‘Het zou fout zijn’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen gaat dit weekend voor het eerst in zijn Formule 1 -loopbaan aan een thuisrace beginnen. De Nederlander hoopt onder toeziend oog van tienduizenden fans de zege naar zich toe te trekken en zo de koppositie in het wereldkampioenschap te heroveren.

Hoewel de rijder van Red Bull Racing alweer een paar dagen in Nederland rondloopt, heeft hij het niet drukker dan normaal. “Er komt niets meer op me af dan anders. Ik had het hier heel druk kunnen hebben, maar het is belangrijk om je voorbereiding altijd hetzelfde te houden”, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad . “Het zou fout zijn als ik hier te veel bezig was met zaken die afleiden van het racen. Al jaren word ik op dit gebied gelukkig goed begeleid.”

Verstappen maakte donderdag een rondje over het circuit en kon nog maar eens trots zijn op het werk dat zijn landgenoten hebben verricht. “Niet alleen in het binnenhalen en organiseren van de Grand Prix, maar ook hoe alles is opgeknapt. Het ziet er cool uit, we gaan hier een hoop lol beleven”, aldus Verstappen. Verstappen versus Hamilton

De coureur staat na het raceweekend in België nog maar drie punten achter op Lewis Hamilton . Met een overwinning in Nederland zou Verstappen weer de leiding pakken in het kampioenschap.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen voorkomt problemen: ‘Het zou fout zijn’