Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen wacht in 2022 speciale huldiging voor wereldtitel

Verstappen wacht in 2022 speciale huldiging voor wereldtitel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen veroverde tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 . PSV wil het moment niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en stelt in gesprek met Omroep Brabant dat het een huldiging wil organiseren voor de coureur.

Het is bekend dat Verstappen een groot fan is van PSV, waardoor het voor hem ongetwijfeld een droom is om op de middenstip van het Philips Stadion een luid applaus te krijgen. PSV wil hem dat moment graag geven door hem binnen afzienbare tijd uit te nodigen in het stadion.

Een woordvoerder van de Eindhovense voetbalclub laat echter weten dat het er voorlopig niet in zit vanwege de maatregelen van de overheid. “We moeten op onze beurt wachten”, zo laat deze weten. De vereniging hoopt dat het alsnog snel kan plaatsvinden. “Wij vinden het prachtig dat hij wereldkampioen is.” PSV moet op zijn beurt wachten

Het is echter de vraag of het plan door kan gaan. De beperkende maatregelen gelden in Nederland in ieder geval tot half januari, maar lijken vervolgens nog langer te gelden. Waar Verstappen momenteel geniet van een welverdiende vakantie, zal hij zich in het begin van 2022 voorbereiden op het nieuwe seizoen. Voorlopig moeten de plannen daarom in de ijskast.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen wacht in 2022 speciale huldiging voor wereldtitel

F1 TV Pro

F1 TV Pro

Vanaf dit jaar is de Formule 1 niet meer live te kijken bij Ziggo. Als je de sport op de voet wil