Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen wint in Mexico voor derde keer • Voorsprong loopt op naar negentien punten

Verstappen wint in Mexico voor derde keer • Voorsprong loopt op naar negentien punten

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

GP Mexico, 71/71 – Verstappen wint, Bottas snelste ronde

De vlag valt in Mexico. Verstappen wint hier voor de derde keer, Hamilton op P2, Sergio Pérez is de eerste Mexicaan ooit die op het podium eindigt bij zijn thuisrace.

GP Mexico, 69/71 – Verstappen pest Bottas

De Fin komt aan de staart van Verstappen die hem flink ophoudt. Nadat Bottas Verstappen voorbij is gegaan blijft de Nederlander hem tarten door hem weer in te halen. Bottas komt maar weer een keer naar binnen om ergens op de baan te komen waar hij de ruimte krijgt om een snelle ronde neer te zetten. Pérez inmiddels weer op de staart van Hamilton.

GP Mexico, 67/71 – Bottas gaat punt pikken van Verstappen

Bottas rijdt rond op een plek buiten de punten dus zijn team haalt hem naar binnen. De Fin krijgt de snellere, rode band om zo de snelste raceronde neer te zetten en het extra punt wat daarbij hoort van Verstappen af te pakken.

GP Mexico, 58/71 – Pérez aan de staart van Hamilton

Dit gaat nog spannend worden. Pérez, die meer dan 9 seconden achter Hamilton lag toen hij de pits uitkwam, heeft nu een achterstand van 1,4 seconden op de Brit. Dit zou zomaar eens een heel belangrijk moment in het wereldkampioenschap kunnen worden.

GP Mexico – Coulthard prijst Verstappen In gesprek met verslaggever Louis Dekker is voormalig Formule 1-coureur David Coulthard lyrisch over de inhaalactie van Verstappen in de eerste bocht. “Dat was de move van een wereldkampioen”, aldus de Schot. GP Mexico, 53/71 – Pérez komt eraan Verstappen rijdt steeds verder weg bij Hamilton, de voorsprong is inmiddels 13,3 seconden voor de Nederlander, die zojuist de snelste raceronde heeft neergezet. Achter Hamilton rijdt Pérez op vijf seconden. GP Mexico, 47/71 – Stand van zaken Stand top-6 1. MAX VERSTAPPEN (Red Bull) 2. Lewis Hamilton (Mercedes) 3. Sergio Pérez (Red Bull) 4. Pierre Gasly (AlphaTauri) 5. Charles Leclerc (Ferrari) 6. Carlos Sainz (Ferrari) GP Mexico, 43/71 – Gifbeker voor Bottas Voor Bottas, die na zijn desastreuze start al de hele […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen wint in Mexico voor derde keer • Voorsprong loopt op naar negentien punten