Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen zoekt naar bevestiging in Portugal

Verstappen zoekt naar bevestiging in Portugal

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor de regisseurs van de Formule 1 heeft het seizoen 2021 veel weg van een goede film. Twee strijdende coureurs voor de titel, een echt titelgevecht. De ‘oude’ Lewis Hamilton versus de ‘jonge’ Max Verstappen .

De Nederlander blijft voorzichtig voor wat betreft zijn verwachtingen en zoekt in Portugal naar de bevestiging dat Red Bull echt op ieder circuit mee kan doen voor de zege.

“Het lijkt erop dat alles erg goed werkt, maar deze baan heeft weer een compleet andere lay-out. Het is niet omdat we competitief waren in Bahrein en Imola, dat we ook hier perfect presteren”, vertelt de Red Bull-coureur aan onder meer RacingNews365.

“Je moet altijd nog een goede setup vinden. Maar we proberen vanzelfsprekend het maximale uit de auto te halen. Ik denk dat de auto over het algemeen competitief is, maar het moet perfect verlopen om races te winnen.”

Zowel in Bahrein en Imola kwam het tot een direct gevecht op de baan met Hamilton. Verstappen werd er fijntjes op gewezen dat dit soort rivaliteiten tussen titelkandidaten in het verleden vaak eindigden in tranen in de vorm van crashes: “Laten we proberen dat niet te doen”, was het korte, doch veelzeggende antwoord.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen zoekt naar bevestiging in Portugal

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden