Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen zorgt voor ongeëvenaarde druk op Hamilton: 'Zit echt op de limiet'

Verstappen zorgt voor ongeëvenaarde druk op Hamilton: ‘Zit echt op de limiet’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton maakte tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan, niet voor het eerst, een grote fout. De Brit schakelde zijn ‘Magic’ knop op en schoot daardoor rechtdoor in de eerst bocht bij de herstart. Begint de druk dan toch teveel te worden?

Met zeven wereldtitels op zak is Hamilton op dit moment de meest ervaren coureur op de Formule 1 -grid als het gaat om titelgevechten. De Brit vocht eerder al duels uit met Fernando Alonso, Sebastian Vettel en Nico Rosberg , maar komt dit jaar een nieuwe tegenstander tegen in de vorm van Max Verstappen . Enorme druk op Hamilton

Onder de druk van Verstappen is Hamilton dit seizoen al te betrappen op grote fouten. Zo schoof hij zijn W12 in Imola in de muur en schoot hij in Baku rechtdoor bij de herstart. ‘’Dit is de eerste keer dat Lewis echt op de limiet rijdt. Hij wordt keihard uitgedaagd door Max. Iedereen rijdt op de limiet en dat is voor ons als kijkers geweldig’’, zegt Christian Klien bij ServusTV .

‘’De uitkomst van de race in Baku had de toon kunnen zetten voor de rest van het seizoen met een overwinning voor Verstappen inclusief de snelste tijd. Dat hadden 26 punten extra geweest voor de Nederlander. Nu is alles echter in balans gebleven, zoals het voor de GP van Baku was. Dit seizoen zit het bizar dichtbij elkaar’’, besluit de voormalig Formule 1-coureur van Red Bull Racing .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen zorgt voor ongeëvenaarde druk op Hamilton: ‘Zit echt op de limiet’