Het laatste formule 1 nieuws

Vervolg op Verstappen-documentaire 'Whatever it takes' in de maak

Vervolg op Verstappen-documentaire ‘Whatever it takes’ in de maak

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen Jos Verstappen heeft bevestigd dat er momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe documentaire over Max Verstappen . In december 2020 was op Ziggo Sport de documentaire ‘Whatever it takes’ te zien. Met die docu kreeg de buitenwereld een inkijkje in het leven ven Max Verstappen en de fans van de Red Bull-coureur kunnen hier in de toekomst nog meer van verwachten.

In de driedelige documentaire laat de familie Verstappen zich voor het eerst van een kant zien die slechts weinigen kennen. Het geeft een inkijkje in de innercircle van het grootste racetalent dat Nederland rijk is. De grote invloed van vader Jos Verstappen op het leven van zoon Max beklijft na het zien van de serie. Het bekende verhaal dat Max Verstappen al op zeer jonge leeftijd in de racewereld wordt ondergedompeld wordt nog een keer uitvergroot in ‘Whatever it Takes’. Moeder Sophie Kumpen is een begenadigd coureur en vader Jos schopt het tot de Formule 1. Laatstgenoemde begint zich na zijn carrière op het allerhoogste niveau een beetje te vervelen en krijgt een nieuw doel in zijn leven: Max naar de Formule 1 brengen. De documentaire toont de relatie van Verstappen met zijn vader, de rest van de familie en zijn manager tijdens de weg naar de F1 en zijn leven in de konisngsklasse van de autosport.

Artikel gaat verder onder video Nieuwe docu in aantocht

De documentaire maakte veel indruk bij fans van Verstappen, die een uniek inkijkje kregen in het leven van de succesvolle Limburger. Dat inkijkje smaakte al snel naar meer en dus wordt er momenteel gewerkt aan een vervolg op de veelgeprezen docu. “De cameraman loopt er nu regelmatig bij, dus we zijn nu beelden aan het verzamelen”, bevestigt Jos Verstappen in een gesprek met Jack van Gelder op Instagram . De fans van ‘Whatever it takes’ kunnen zich dus alvast verheugen op nog meer exclusieve beelden van het leven van de F1-coureur. “We hopen dat er aan het einde van het jaar weer een documentaire komt”, aldus Jos Verstappen. Ga jij het vervolg op ‘Whatever it takes’ kijken?

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vervolg op Verstappen-documentaire ‘Whatever it takes’ in de maak

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden