Het laatste formule 1 nieuws

Vettel en Schumacher weer koppel in Race of Champions

Vettel en Schumacher weer koppel in Race of Champions

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sebastian Vettel en Mick Schumacher vormen weer een koppel in de komende Race of Champions, die op 5 en 6 februari wordt verreden in Zweden op een circuit met sneeuw en ijs. De twee Duitsers waren twee jaar geleden ook al een team in het autosportevenement, dat toen in Mexico werd gehouden. Vettel en Schumacher eindigden toen als tweede. Het verschil is dat beide coureurs nu in de Formule 1 rijden; Vettel voor Aston Martin en Schumacher voor Haas.

Vettel heeft ook met Michael Schumacher, de vader van Mick, gereden in de Race of Champions. Zij wonnen het evenement zes keer op rij. Vettel won vier de keer de wereldtitel in de Formule 1 bij Red Bull, Michael Schumacher is zevenvoudig wereldkampioen.

“We willen de trofee weer naar Duitsland brengen en nemen dat heel serieus”, zei Mick Schumacher. “De coureurs uit Scandinavië zijn wel in het voordeel, want ze hebben meer ervaring op sneeuw en ijs.”

Team Finland bestaat uit Formule 1-rijder Valtteri Bottas (Mercedes) en tweevoudig wereldkampioen Mika Häkkinen (1998 en 1999).

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vettel en Schumacher weer koppel in Race of Champions