Het laatste formule 1 nieuws

Vettel langer bij Aston Martin? 'Het team wil succesvol zijn'

Vettel langer bij Aston Martin? ‘Het team wil succesvol zijn’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sebastian Vettel blijft ook in 2022 rijden voor Aston Martin en sluit niet uit dat hij langer bij het team betrokken blijft. De Duitser ziet potentie in Aston Martin en wil graag onderdeel blijven uitmaken van dit project.

De Aston Martin-naam is in 2022 terug in de Formule 1 en daarvoor koos het team viervoudig wereldkampioen Vettel, als het nieuwe boegbeeld. De samenwerking is nog niet helemaal wat er van werd verwacht, want na jaren ‘best of the rest’ te zijn geweest, heeft het team de aansluiting met McLaren en Ferrari in 2021 verloren. Het team staat zevende in het klassement, zelfs achter AlphaTauri. Vettel blijft positief

Er is echter hoop, want met de nieuwe reglementen van 2022 hoopt Aston Martin een slag te kunnen slaan. ‘’Het team groeit en wil graag succesvol zijn. We doen er echt alles voor. Hoelang het zal duren is natuurlijk moeilijk om te zeggen. In ieder geval zijn de aankomende regelwijzigingen heel interessant’’, zegt Vettel bij F1-insider.com .

Hoe leuk Vettel het volgend jaar nog vindt zal vooral afhangen van de prestaties van de wagen. Vettel en zijn team willen de volgende deal echter sneller bekendmaken. Nu bleven er lang geruchten rond de plek van Vettel hangen. ‘’We houden de gesprekken eerder volgend jaar’’, zegt teambaas Otmar Szafnauer daarover.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vettel langer bij Aston Martin? ‘Het team wil succesvol zijn’