Het laatste formule 1 nieuws

Vettel vroeg Helmut Marko om advies: ''De uitkomst ervan zullen jullie wel zien''

Vettel vroeg Helmut Marko om advies: ”De uitkomst ervan zullen jullie wel zien”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sebastian Vettel wil nog niet vertrekken uit de Formule 1. Dat heeft de Duitser bekent gemaakt in een interview met ServusTV. Daarnaast onthult Vettel nog enkele details over het verloop van de afgelopen weken. Vettel wil niet weg

‘’Motorsport is mijn leven en ik zou niet weten wat ik anders moet doen. Met de juiste baan en de juiste plek zou ik mij nog altijd thuis voelen in de Formule 1. De komende weken en maanden moet ik gewoon rustig kijken wat er mogelijk is’’, zegt Vettel voor het programma Sport & Talk op ServusTV van Red Bull.

‘’In theorie zijn beide plekken bij Mercedes nog beschikbaar, maar het lijkt mij duidelijk dat Hamilton het plekje krijgt als hij die wil en met de overwinning van Valtteri komt hij ook dichterbij’’, zegt Vettel, die echt op zoek is naar vertrouwen. ‘’Het is belangrijk om een omgeving te vinden die past. De afgelopen jaren waren leuk bij Ferrari, maar het heeft mij ook veel kracht gekost.’’ Vettel vroeg Marko om advies

Het is al met al een nieuwe situatie voor Vettel, die nooit heeft moeten vechten voor een plekje in het volgende seizoen. ‘’Ja, dit is wel een nieuwe situatie. Het geld maakt mij helemaal niks uit. Het is veel belangrijker dat de omgeving past bij wie ik ben’’, zegt Vettel die ook hulp inschakelde van een oude bekende.

‘’Ik heb Helmut Marko om advies gevraagd. Ik heb hem de situatie voorgelegd en hij heeft het hart op zijn tong. Met hem heb ik er gewoon over kunnen spreken en de uitkomst ervan zullen jullie wel zien’’, besluit Vettel, die volgens Max Verstappen wel welkom is bij Red Bull Racing , maar niet op een plekje bij zijn oude team lijkt te rekenen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vettel vroeg Helmut Marko om advies: ”De uitkomst ervan zullen jullie wel zien”