Het laatste formule 1 nieuws

Vettel weigert Verstappen advies te geven: "Zo werkt het niet"

Vettel weigert Verstappen advies te geven: “Zo werkt het niet”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Natuurlijk, Sebastian Vettel won vier wereldtitels in de Formule 1, een prestatie van wereldformaat. Maar toen Mercedes vanaf 2014 met name met Lewis Hamilton de Formule 1 begon te domineren, wist hij met Ferrari Hamilton nooit af te stoppen. Dus wie is hij om Max Verstappen advies te geven, zo redeneert hij zelf ten overstaan van onder andere RacingNews365 .

“Ik ben er niet in geslaagd (om Hamilton te verslaan, red.). Lewis versloeg mij juist. Dus misschien is het beter mijn advies voor me te houden, aangezien ik denk dat hij juist wel wil slagen”, aldus de Aston Martin-coureur met een gezonde dosis zelfspot.

“En weet je, het is nog een heel lang jaar, er staan nog heel veel races op het programma, dus het heeft ook geen zin om advies te geven, zo werkt het niet”, vervolgt Vettel, die het wel mooi vindt dat Verstappen überhaupt in de positie verkeert om Hamilton aan te vallen.

“Ik krijg er niet heel veel van mee, want ik rij een stuk verder naar achter in het veld, maar het is duidelijk dat ze op snelheid nauwelijks onderdoen voor elkaar. En als dat het geval is, krijg je vaker mooie gevechten en dat is prachtig, maar we kunnen alleen maar afwachten om te zien hoe zich dat verder gaat ontvouwen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vettel weigert Verstappen advies te geven: “Zo werkt het niet”