Het laatste formule 1 nieuws

Viaplay kondigt grote persconferentie met aandacht voor F1 in Nederland

Viaplay kondigt grote persconferentie met aandacht voor F1 in Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Viaplay zal op 8 december een persconferentie houden met als onderwerp de lancering van het platform in Nederland. Dit heeft een woordvoerder van de Nordic Entertainment Group aan GPblog laten weten.

In 2022 zal de Formule 1 voor de Nederlandse fan niet meer te zien zijn bij Ziggo Sport. De Nordic Entertainment Group heeft de bieding gewonnen en beschikt daardoor de komende jaren over de uitzendrechten van de Formule 1 . Niet alleen F1, maar ook de Premier League, Bundesliga, Darts en verschillende films en series zullen vanaf volgend jaar te zien zijn in Nederland. Viaplay in Nederland

Op 8 december zal NENT tijdens de persconferentie meer duidelijkheid geven over de toekomst van Viaplay in Nederland. ‘We kijken ernaar uit om Viaplay te lanceren in Nederland volgend jaar’, laat de woordvoerder tegenover GPblog weten. Anders Jensen (CEO), Filippa Wallestam (Chief Content Officier), Marco Zwaneveld (Head of Sports) en Amber Brantsen (Formule 1-presentatrice) zullen sprekers zijn tijdens deze persconferentie. De precieze datum van de lancering is nog niet bekend, maar eerder werd al wel duidelijk dat het medium mikt op een lancering in maart.

Voor de invulling van de studioprogramma’s werd eerder al bekend dat Amber Brantsen de presentatie op zich zal nemen. Mogelijk wordt er tijdens de persconferentie van 8 december meer duidelijk over de verdere invulling van die programma’s. Zo belde Robert Doorbos zelf met de organisatie en hoorden Olav Mol en Jack Plooij nog niks over een nieuwe overeenkomst.

GPblog nam contact op met Jack Plooij, om te vragen of ook hij door Viaplay gepresenteerd gaat worden? De pitreporter van Ziggo – die eerder in de media aangaf niets te hebben gehoord van Viaplay – vertelt nu: “Ik ga daar niks over zeggen.” Kortom, het is nog even afwachten of Plooij en zijn kompaan Olav Mol alsnog de overstap maken.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Viaplay kondigt grote persconferentie met aandacht voor F1 in Nederland