Het laatste formule 1 nieuws

Video: Dit gebeurt er allemaal aan de Red Bull-pitmuur tijdens een raceweekend

Video: Dit gebeurt er allemaal aan de Red Bull-pitmuur tijdens een raceweekend

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Christian Horner, Adrian Newey en Gianpiero Lambiase, zomaar wat van de grote namen op de krukken achter de Red Bull -pitmuur. Tijdens een Formule 1 -race gebeuren er duizend en één dingen op en rond het circuit en aan de pitmuur wordt ervoor gezorgd dat alles in goede banen wordt geleid.

Daarvoor zitten er meerdere mensen aan de pitmuur, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor verschillende taken en in contact staan met verschillende andere personen in de garage en in de fabriek in Groot-Brittannië . Denk aan de strategen, degene die de pitcrew aanstuurt en degene die het weer nauwlettend in de gaten houdt.

Wist je bijvoorbeeld dat de race-engineer van Verstappen, Gianpiero Lambiase, alleen tijdens de race aan de pitmuur zit? Tijdens de vrije training en de kwalificatie werkt hij vanuit de pitbox, zodat hij dichter bij de Nederlander en zijn auto is, aangezien hij dan vaker in de garage staat.

Check de gehele video van Red Bull, met complete uitleg over alles wat je moet weten over de pitmuur, hieronder.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Video: Dit gebeurt er allemaal aan de Red Bull-pitmuur tijdens een raceweekend