Het laatste formule 1 nieuws

Video: Mercedes eert halo met video-terugblik

Video: Mercedes eert halo met video-terugblik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veel fans hebben op enig moment rond de introductie van de halo de beschermingsring verfoeid. Het zag er niet uit en druiste in tegen op DNA van de Formule 1, de sport die met ‘open cockpits’ rijdt, zo werd er geoordeeld. Sindsdien echter heeft de halo al vaak zijn nut bewezen en zijn die geluiden van kritiek grotendeels verstomd.

Tijdens de Grand Prix van Italië was het Max Verstappen die rakelings over het hoofd van Lewis Hamilton scheerde bij hun onderlinge crash. Toto Wolff gaf aan dat hij niet eens wilde nadenken over wat er zou zijn gebeurd als de auto van Hamilton geen halo had gehad.

Mercedes eert daarom de halo door op social media terug te grijpen naar een oude video van Mercedes zelf, waarin men ruimhartig toegeeft aan de halo te moeten wennen. Bekijk die bewuste video hieronder. Max Verstappen had nooit een straf mogen krijgen

Verstappen en Hamilton die een nieuw hoofdstuk toevoegen aan hun rivaliteit. McLaren dat schittert op Monza als in de hoogtijdagen. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk hebben bijna te weinig tijd om alles te bespreken in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Video: Mercedes eert halo met video-terugblik