Het laatste formule 1 nieuws

VIDEO: Toto Wolff blikt terug op F1-seizoen 2020

VIDEO: Toto Wolff blikt terug op F1-seizoen 2020

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In een uitgebreide video na de seizoensfinale van Abu Dhabi blikt Mercedes-teambaas Toto Wolff terug op een uiterst succesvol Formule 1-seizoen 2020.

Zeven seizoenen, zeven dubbele wereldtitels in de Formule 1. Ook in het bijzondere coronajaar 2020 liet Mercedes zich niet verrassen en pakte het met de Mercedes W11 uit met de snelste wagen van het pak, waarmee Lewis Hamilton zijn zevende wereldtitel kon behalen.

Met een seizoen dat begon in juli is het duidelijk een heel moeilijk jaar geweest voor ons allemaal door corona”, stak Wolff van wal in een video van Mercedes. “Maar als team zijn we samen blijven werken. We hebben met z’n allen een nieuwe record neergezet en het voelt bijna onwerkelijk om die zevende wereldtitel te bereiken.” Wolff bespreekt ook zijn toekomst en die van Hamilton bij het Formule 1-team. De Oostenrijker gaf al aan dat hij in de toekomst een minder intensieve rol bij de Duitse constructeur zou zien zitten.

Bekijk hierboven de volledige video. Lees ook:

Teambazen kiezen Hamilton boven Verstappen als beste coureur 2020 Ex-Volkswagen man Capito wordt CEO van Williams GPUpdate Podcast: Vierde plek Albon ‘too little, too late’

Lees het hele artikel op de volgende pagina VIDEO: Toto Wolff blikt terug op F1-seizoen 2020