Het laatste formule 1 nieuws

Villa van Michael Schumacher voor stevig bedrag te koop

Villa van Michael Schumacher voor stevig bedrag te koop

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Over de exacte toestand van Michael Schumacher mag de buitenwereld niet zo veel weten, maar wel dat de Zwitserse villa van de voormalige wereldkampioen Formule 1 wordt verkocht. Vraagprijs: 5,87 miljoen euro. Het huis draagt de naam “Sur le Moulin”, ligt in Gland in Zwitserland (aan het meer van Genève) en heeft een oppervlakte van 20.016 m². Michael Schumacher maakte er zich bijna twintig jaar geleden eigenaar van “om met de familie tot rust te kunnen komen”. Er is ook een manège op het domein, wat niet verwonderlijk is aangezien Corinna, de echtgenote van Schumi , meer dan gewoon graag met paarden rijdt. Waarom verkopen?

Over het waarom dat de villa nu te koop staat, wordt natuurlijk druk gespeculeerd. Het meest gehoorde gerucht luidt dat de familie Schumacher centen nodig heeft om Michaels dure behandelingen te kunnen blijven betalen. Voor wie het nog niet wist: de ex- F1-piloot liep in 2013 een stevige hoofdblessure op bij een ski-ongeval, waarna hij een half jaar in coma heeft gelegen.

Beelden van de villa kan je hier bekijken.

Foto Schumacher: Azhar Zainal / Flickr

Lees ook

Lees het hele artikel op de volgende pagina Villa van Michael Schumacher voor stevig bedrag te koop

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Voetbal en autosport gaan meestal niet samen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de gefaalde Superleague Formula. Afgelopen zondag kwam er echter een uitzondering