Het laatste formule 1 nieuws

Volgens deze on-chain miningindicator is de bitcoin bullmarkt pas net begonnen

Volgens deze on-chain miningindicator is de bitcoin bullmarkt pas net begonnen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Met de dagelijkse Bitcoin On-chain Update maken we een selectie wat er op de blockchain van BTC gebeurt. Welke signalen zien we on-chain ?

Disclaimer: dit is géén financieel advies.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 ! 1. Bitcoinbalansen

Een van de terugkerende metrics zijn de bitcoinreserves van beurzen. Een groot verschil met eerdere cycli is dat de bitcoinvoorraden van beurzen opraken, aldus deze analist op het platform van CryptoQuant.

Zodra deze trend blijft doorzetten én de vraag naar fysieke bitcoin neemt toe, dan heeft dat een positief effect op de prijs.

Onchain zien we een zeer dominant beeld: ondanks prijsactie naar boven komen er niet meer bitcoin naar beurzen om te verkopen.

Een groot deel van de markt houdt vast, anticiperend op hogere prijzen.

Pakken we de grafiek van Glassnode erbij over de afgelopen zes maanden, dan is ook snel duidelijk dat de reserves dalen, ook terwijl de prijs steeg.

Analist Noelle Acheson van Genesis Trading merkt in haar interessante Twitterdraadje ook op dat de illiquide voorraad, de onbeschikbaarheid of schaarste, van bitcoin scherp toeneemt. 4) We have onchain data that continues to point to increasing activity (new + active addresses, transfer volume) against a backdrop of declining liquid supply (chart via @glassnode ). /5 pic.twitter.com/ilRakOdoeU — Noelle Acheson (@NoelleInMadrid) November 9, 2021 2. Spent Output Profit Ratio (SOPR) Het wil niet zeggen dat er helemaal géén winst wordt gepakt, want anders zou de bitcoin prijs blijven doorstijgen bij gelijkblijvende (of stijgende) vraag. Ook lange termijn investeerders die hun munten 5 maanden of langer vasthouden, wisselen soms wat in bij een beurs.De indicator SOPR is feitelijk een virtuele winst – en verliesmeter. Via deze metric kun in één oogopslag zien of de median van de markt op winst of verlies staat.Uit de formule van de verkoopwaarde in dollars en de aankoopwaarde in dollars, rolt een getal boven de 1 of onder de 1.Het knikje omhoog van deze indicator, die de virtuele winstgevendheid van de markt meet, laten zien dat winstgevende entiteiten actief zijn, ziet analist Jan Wuestenfeld. This indicates […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Volgens deze on-chain miningindicator is de bitcoin bullmarkt pas net begonnen