Het laatste formule 1 nieuws

Volgt Michael Schumacher de carrière van Mick: "Nieuwe Schumacher op hoogste niveau, natuurlijk volgt hij hem"

Volgt Michael Schumacher de carrière van Mick: “Nieuwe Schumacher op hoogste niveau, natuurlijk volgt hij hem”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Michael Schumacher volgt de carrière van zijn zoon Mick Schumacher richting de Formule 1 . Dat zegt althans de FIA-president en de voormalig teambaas van de zevenvoudig wereldkampioen, Jean Todt, die nauw bevriend is met de familie. “Dit is een vraag waarover ik extreem terughoudend ben”, aldus Todt tegenover RTL France als hem gevraagd wordt naar een update over de gezondheid van de Duitser. “Ik zie Michael erg vaak, een of twee keer per maand. Mijn antwoord is hetzelfde als altijd, hij vecht. We kunnen hem en zijn familie alleen toewensen dat het beter wordt.”

De Fransman herbevestigd dat er erg goed voor hem gezorgd wordt op een plek die comfortabel is. Wanneer de FIA-president gevraagd wordt of de legendarische F1-coureur de carrière van zijn zoon volgt, reageert hij bevestigend. “Natuurlijk volgt hij hem”, reageert Todt. “Mick gaat volgend jaar waarschijnlijk in de Formule 1 rijden, wat een fantastische uitdaging is. We zijn blij om een nieuwe Schumacher te hebben op het hoogste niveau van de motorsport .”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Volgt Michael Schumacher de carrière van Mick: “Nieuwe Schumacher op hoogste niveau, natuurlijk volgt hij hem”