Het laatste formule 1 nieuws

Voorbeschouwing: Nice vs. Montpellier HSC - voorspelling, teamnieuws, opstellingen

Voorbeschouwing: Nice vs. Montpellier HSC – voorspelling, teamnieuws, opstellingen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op zoek naar terug te stuiteren van een vernederende nederlaag aan de zweepslagen jongens Dijon, Nice heet Montpellier HSC welkom in de Allianz Riviera op zondagmiddag.

Daarentegen gaan de bezoekers in dit spel op de achterkant van Coupe de France succes met het verslaan van Canet Roussillon 2-1 in de kwartfinale op dinsdagavond. Wedstrijdvoorbeeld

Nice manager Adrian Ursea pictured in February 2021 Velen vroegen zich af of Dijon een overwinning zou claimen op eigen bodem voordat hun schijnbaar dreigende degradatie naar Ligue 2 wordt bevestigd, maar de kelderzijde van de competitie deed dit op indrukwekkende wijze tegen een ellendig Nice afgelopen zondag.

Fouad Chafik ’s donderende inspanning ging vooraf aan een Yassine Benzia -penalty in de tweede helft om Dijon tot een 2-0 succes te brengen boven Nice, wiens zesspelige ongeslagen streak rampzalig eindigde in het Stade Gaston Gerard, en ze hebben nu weinig om voor te spelen in dit stadium.

Les Aiglons won er vier en trok er twee voor de nederlaag naar Dijon om hun kleine hoop op Europese kwalificatie levend te houden, maar nu kwijnen ze weg op de 10e plaats en zijn 10 punten van de top vijf met nog vijf wedstrijden over om te spelen, dus een ander seizoen van mid-table middelmatigheid is in orde voor Ursea’s kant.

Ursea heeft zich niet tegengehouden bij het analyseren van de prestaties van zijn kant tegen Dijon, en hij zal een onmiddellijke reactie hier eisen, aangezien Nice streeft naar een derde overwinning in vier thuis, waar ze de afgelopen weken een schone lei tegen Marseille en Reims hebben gehouden.

Nice heeft niet nagelaten om te scoren in drie opeenvolgende Ligue 1-wedstrijden sinds december 2015, maar een blessure aan sterspits Amine Gouiri – een die hem uit het verlies voor Dijon hield – kan hun ambities van een succesvolle afsluiting van de campagne nog belemmeren. Montpellier manager Michel Der Zakarian pictured in February 2020 Montpellier Coupe de France triomf over minnows Canet Roussillon was niet mooi, maar de tien mannen van Michel Der Zakarian behaalden uiteindelijk twee doelpunten van niemand minder dan Andy Delort nadat de vierde-tier zijde het eerste bloed door […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Voorbeschouwing: Nice vs. Montpellier HSC – voorspelling, teamnieuws, opstellingen