Het laatste formule 1 nieuws

Voorlopig is de F1 nog niet van Hamilton af; Lewis wil snel een nieuw contract: "Het is nooit super simpel, maar..."

Voorlopig is de F1 nog niet van Hamilton af; Lewis wil snel een nieuw contract: “Het is nooit super simpel, maar…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton tekende dit jaar pas laat zijn contract met het F1-team van Mercedes . Hij bleef erg stoïcijns en leek zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. Toch wil de wereldkampioen Formule 1 dit jaar sneller zijn contract tekenen. “Ja, we willen niet meer in de positie zitten, waar we in januari, in februari in zaten”, reageerde Hamilton over de contractonderhandeling na de race tegen Grandpx.news. “Het heeft mijn hele winter verruïneerd en ik ben er zeker van dat het Toto Wolff ook niet helpt, voor wat betreft vrij en ontspannen zijn. Ik denk dat we dat moeten aanvoelen. Natuurlijk hoef je niets te overhaasten, maar ik denk dat we redelijk moeten zijn en de gesprekken beginnen.”

“Ze zijn niet erg complex. Het is nu nog een super simpele procedure en hopelijk kunnen we snel beginnen”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen. “Zolang het niet mijn eigenlijke werk in de weg zit. We hebben nog negentien races te gaan om dat in te vullen, het zou mooie zijn dat we het voor de zomerpauze kunnen regelen en een duidelijk plaatje voor de toekomst hebben.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Voorlopig is de F1 nog niet van Hamilton af; Lewis wil snel een nieuw contract: “Het is nooit super simpel, maar…”