Het laatste formule 1 nieuws

Voormalig F1-coureur Reutemann in kritieke toestand op intensive care

Voormalig F1-coureur Reutemann in kritieke toestand op intensive care

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Oud Formule 1 -coureur en racewinnaar Carlos Reutemann is opnieuw opgenomen in de intensive care. De Argentijn bracht al eerder zeventien dagen in het ziekenhuis door, maar werd op 21 mei weer ontslagen uit het ziekenhuis. Eind mei verslechterde de situatie echter en sinds 21 juni ligt hij weer op de intensive care.

Dat meldt Motorsport.com . Reutemann heeft gastro-intestinale bloedingen en nierproblemen, waardoor hij in een ernstige toestand op de intensive care in Argentinië ligt. De aanname is dat de gezondheidsproblemen waar Reutemann nu mee kampt, een verband hebben met de diagnose uit 2017, waar destijds leverkanker werd gediagnosticeerd bij de Argentijn. Rijke historie in F1

De oud F1-coureur heeft 146 races gereden in de Formule 1 tussen 1972 en 1982 en won daarbij twaalf races en stond 48 maal op het podium. In 1981 werd hij tweede in het uiteindelijke kampioenschap, achter Nelson Piquet . Hij kwam in dat seizoen uiteindelijk een enkel punt te kort om kampioen te worden. Ook in 1975, 1978 en 1980 stond hij op het uiteindelijke podium, op de derde plek.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Voormalig F1-coureur Reutemann in kritieke toestand op intensive care