Het laatste formule 1 nieuws

Voormalig Formule 1-coureur wordt verrast met Red Bull-chocola

Voormalig Formule 1-coureur wordt verrast met Red Bull-chocola

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dat Red Bull Racing toch altijd weer iets origineels weet te bedenken, is inmiddels bekend. Men stuurde bijvoorbeeld wel hele bijzondere bonbons op naar voormalig Formule 1-coureur Karun Chandhok, voordat het 2021-seizoen van start gaat.

Het belooft een druk en chaotisch jaar te worden in de Formule 1, met maar liefst 23 races op de kalender. Volgende week vinden de wintertests plaats in Bahrein, om vervolgens twee weken later op dezelfde locatie de eerste Grand Prix van het jaar te verrijden. Dat betekent veel tijd weg van huis en hard werken. Als opsteker heeft Red Bull daarom een aantal bijzondere bonbons opgestuurd naar Chandkok, die momenteel als analist werkt bij Sky Sports. De Maxificent Melts, Albonbons en Checolate Treats zullen ongetwijfeld goed in de smaak vallen.

Elke bonbon heeft het design van de helmen van Max Verstappen , Alexander Albon en Sergio Perez . Ze zijn bijna te mooi om op te eten!

Chandhok was in 2008 testrijder in de Formule 1 bij Red Bull. In 2010 reed hij vervolgens een aantal races voor HRT en het jaar daarop werd Lotus zijn werkgever. Veel successen behaalde de Indiër niet in de Formule 1, maar in bijvoorbeeld de eerste editie van het Formule V6 Azië by Renault kampioenschap had hij meer geluk. Hier won hij 7 races en behaalde 9 pole positions in 12 races. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar de Formule E. Vanaf 2020 is Chandhok in dienst van Sky Sports als analist en af en toe pitlane-verslaggever.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Voormalig Formule 1-coureur wordt verrast met Red Bull-chocola