Het laatste formule 1 nieuws

Vooruitblik op 2022 aan de hand van een aantal trends en ontwikkelingen

Vooruitblik op 2022 aan de hand van een aantal trends en ontwikkelingen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Cybersecurity, glasvezel en streaming stapelen

We zijn 2022 met digitaal vuurwerk ingegaan; een recordhoeveelheid dataverkeer op 4G & 5G. Een goed begin van het jaar voor het netwerk van Nederland. Wat staat er in 2022 nog meer op de agenda en welke trends signaleren we als KPN voor zowel consumenten als ondernemers? We zetten 10 belangrijke ontwikkelingen op een rij.

1. Cybersecurity met stip op 1

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is veilig internet en bescherming van je data en persoonsgegevens steeds belangrijker. Bij KPN zetten we cybersecurity in 2022 met stip op 1. De laatste weken van het afgelopen jaar stonden in het teken van de ontdekking van misschien wel één van de ernstigste kwetsbaarheden ooit gevonden; Apache Log4j. Het NCSC waarschuwt voor potentieel grote schade en adviseert organisaties daarom om zich voor te bereiden op een mogelijke aanval. Regeren is vooruitzien, want wie weet hoe het dreigingslandschap van morgen eruit ziet, kan daar vandaag al op anticiperen. De securityspecialisten van KPN Security zetten ook andere belangrijkste trends en voorspellingen op een rijtje.

2. Glasvezel, glasvezel en nog eens glasvezel

We gaan in 2022 recordhoeveelheden glasvezel uitrollen. Nooit eerder werd er zo massaal geïnvesteerd in de digitale snelwegen van Nederland. Werkelijk in het hele land wordt eraan gewerkt en alleen KPN zal naar verwachting al zo’n half miljoen huishoudens aansluiten op het netwerk van de toekomst. En ook de joint venture van KPN en APG gaat in 2022 vele tienduizenden woningen in voornamelijk dorpen aansluiten. De uitrol van glasvezel geeft de digitalisering van Nederland een boost. Zo maken Nederlandse bedrijven steeds meer gebruik van digitale technologieën, omdat ons internet van uitstekend niveau is. Hierdoor blijft Nederland koploper in Europa.

3. Streaming stapelen; we gebruiken steeds meer streaming diensten (naast elkaar)

Steeds meer Nederlandse consumenten combineren verschillende streaming diensten naast hun internet en TV-abonnement. Zoals bijvoorbeeld Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. En daar komt er in 2022 nog eentje bij; Viaplay met live-Formule 1 wedstrijden. Klanten van KPN kunnen hun entertainmentaanbod op een voordelige manier combineren en naar verwachting gaan daar steeds meer mensen gebruik van maken. Corona […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vooruitblik op 2022 aan de hand van een aantal trends en ontwikkelingen