Het laatste formule 1 nieuws

Vrouw van Grosjean laat van zich horen: "Schilden van liefde redden superhelden"

Vrouw van Grosjean laat van zich horen: “Schilden van liefde redden superhelden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De gigantische crash van Romain Grosjean was voor de hele Formule 1-wereld schokkend, maar het is niet eens voor te stellen hoe zijn vrouw en kinderen zich gevoeld moeten hebben op dat moment. Marion J. Grosjean liet van zich horen op Twitter.

Het werd ijzig stil in zowel Bahrein als overal waar iedereen naar de Grand Prix keek op televisie. De regie besloot om geen beelden van het ongeval te laten zien totdat men zeker wist dat Grosjean oké was. Gelukkig was dit vrij snel het geval, waardoor iedereen het verlossende beeld van de levende, zij het vrij gedesoriënteerde, coureur zag. Het moet ook een enorme opluchting zijn geweest voor zijn vrouw en kinderen, die net zo weinig wisten als alle anderen op dat moment. Marion Grosjean heeft van zich laten horen op Twitter na het schokkende ongeval.

Artikel gaat verder onder video “Als we de dringende woorden gezegd hebben, de nuttige woorden, om onze kinderen te beschermen, ontbreken de anderen voor onszelf. Gelukkig redden schilden van liefde superhelden,” zo klonk het poëtisch. Een prachtige boodschap, die vanzelfsprekend al veel aandacht heeft gekregen op Twitter.

De coureur liet gisteravond al van zich horen middels een videobericht. Zijn handen zijn verpakt in verband wegens de brandwonden, maar verder maakt Grosjean het wonder boven wonder goed. Of de Haas -coureur in staat is om komend weekend te racen is nog niet bekend.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vrouw van Grosjean laat van zich horen: “Schilden van liefde redden superhelden”