Het laatste formule 1 nieuws

Waar en wanneer kan ik de F1-kalender 2021 downloaden?

Waar en wanneer kan ik de F1-kalender 2021 downloaden?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Getty Images/Red Bull Contentpool Zoals ieder seizoen deelt MotorsportZ een uitgebreide F1-kalender, die beschikbaar is voor onlineagenda’s, mobiele telefoons en tablets. Maar omdat het nog onduidelijk is hoe het seizoen er daadwerkelijk uit gaat zien, hebben we besloten om dit bestand nog niet online te zetten.

Het is namelijk onhandig als er straks meldingen in je agenda verschijnen van Formule 1 -races die helemaal niet gehouden worden, omdat ze bijvoorbeeld geannuleerd worden/zijn. Zo is nog steeds niet duidelijk of de derde race in Portugal wordt gehouden. Daarnaast veranderen het weekendformat voor de Italiaanse, Canadese en Braziliaanse Grands Prix mogelijk nog, omdat er sprintraces aan worden toegevoegd.

Een voorlopige oplossing ligt daarom wat MotorsportZ betreft voor de hand. Abonneer je op onze zogenaamde push-notificaties. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen rond de F1-kalender voor 2021 op onze website. Wat kun je verwachten als je je hebt geabonneerd op de push-notificaties van MotorsportZ?

> Een update wanneer de F1-kalender voor 2021 beschikbaar is voor mobiele telefoons, tablets en onlineagenda’s;

Echt belangrijk en breaking nieuws.

We sturen je niet continu updates van al het nieuws wat op onze website verschijnt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de F1-kalender 2021 en de beschikbaarheid van het agenda-bestand? En daarnaast alleen updates van het aller belangrijkste Formule 1-nieuws ontvangen? Klik dan op het groene ikoon met het witte belletje (links onder in je scherm). Je kunt, als het je niet bevalt, ook in een wip weer je abonnement opzeggen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Waar en wanneer kan ik de F1-kalender 2021 downloaden?