Het laatste formule 1 nieuws

Wanneer verschijnt ‘Drive To Survive’ seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt ‘Drive To Survive’ seizoen 3 op Netflix?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het Formule 1-seizoen van 2021 zit er alweer aan te komen. De nieuwe wagens één voor één worden gepresenteerd en elke coureur heeft inmiddels zijn contract getekend. Het moment dus om nog een laatste keer terug te kijken op het bizarre jaar 2020 met seizoen 3 van Formula 1: Drive To Survive . De coureurs mogen misschien geen fan zijn van de Netflix-serie, maar wij kunnen niet wachten tot we weer een kijkje achter de schermen krijgen op de grid.

Hoewel er vanuit Netflix nog geen officiële aankondiging is geweest over seizoen 3 van Formula 1: Drive To Survive , zijn we er vrij zeker van dat we het binnenkort mogen verwachten. Er zijn al meerdere malen filmploegen van Netflix gespot op de grid en meerdere coureurs hebben al gesproken over de serie. Ook

Als we Lando Norris mogen geloven wordt dit het beste seizoen tot nu toe, omdat hij nauwelijks in beeld was tijdens de vorige twee. Daarnaast schijnt er gefilmd te zijn bij McLaren (en Red Bull) tijdens de GP van Oostenrijk, waar Norris zijn eerste podium wist te pakken. Volgens de coureur staat de release van de serie gepland voor maart 2021. Tja, een nogal breed begrip natuurlijk. Maar goed nieuws dat het er aan zit te komen. Wanneer verschijnt ‘Drive To Survive’ seizoen 3 op Netflix?

Als we de data van de afgelopen twee seizoenen als leidraad gebruiken, dan kunnen we deze week de trailer verwachten van Formula 1: Drive To Survive seizoen 3. Maar aangezien de Formule 1 dit jaar pas start in het laatste weekend van maart – in plaats van het begin of halverwege – zou het zomaar nog een week kunnen duren.

De uiteindelijke release van de Netflix-serie is over het algemeen op een vrijdag twee weken voor de eerste race. Dat zou voor het derde seizoen uitkomen op 12 maart, aangezien de eerste GP – in Bahrein – dit maal gepland staat voor 28 maart 2021. Oftewel een release in maart, zoals Lando Norris al een beetje had laten doorschemeren. Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen?

Het afgelopen Formule 1-seizoen was […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wanneer verschijnt ‘Drive To Survive’ seizoen 3 op Netflix?