Het laatste formule 1 nieuws

"We kunnen onze borst nat maken, naast Verstappen verwacht ik ook veel van..."

“We kunnen onze borst nat maken, naast Verstappen verwacht ik ook veel van…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In 2021 mag opnieuw veel verwacht worden van Mercedes. Lewis Hamilton gaat, mist hij een nieuw contract tekent, op jacht naar zijn achtste wereldtitel in de Formule 1. Net als vorig jaar zullen teamgenoot Valtteri Bottas en Max Verstappen zijn grootste uitdagers zijn, maar de 36-jarige Brit verwacht ook veel van zijn oude team McLaren dat dit jaar met Mercedes-motoren gaat rijden. “Ik vond het mooi dat McLaren er aan het einde van vorig jaar zo dicht bij zat”, aldus Hamilton in een reactie aan de Daily Express. “Ze zullen zit jaar opnieuw kansen krijgen aangezien ze met onze motoren gaan rijden. Ze lieten vorig jaar al zien over een goede auto te beschikken, dus misschien kunnen ze het gevecht met ons aangaan. Als het een battle met drie teams wordt, zal dat ook voor de fans fantastisch zijn.”

Na de laatste race van 2020 in Abu Dhabi zei Hamilton al veel van Verstappen te verwachten. “De auto’s blijven redelijk gelijk, dus we kunnen onze borst nat maken. Verstappen zal dit jaar zeker weer sterk zijn.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina “We kunnen onze borst nat maken, naast Verstappen verwacht ik ook veel van…”