Het laatste formule 1 nieuws

"We weten wat we in de hand hebben en wat niet"

“We weten wat we in de hand hebben en wat niet”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het team van Alfa Romeo kan niet wachten om het Formule 1 -seizoen te vervolgen. Coureurs Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi reden tijdens het openingsweekend in Bahrein beiden een solide race, maar kwamen net tekort om voor de punten te gaan. Dat moet in Italië anders.

Niet alleen voorin is de spanning groot te noemen, ook van de middenmootteams kunnen we dit seizoen weer veel verwachten. Het maakt de opdracht van Alfa Romeo er niet eenvoudiger op, aangezien het team al van ver komt. Tijdens de eerste race bewees het team echter dat het dit seizoen positief ingaat.

Räikkönen verwacht dat hij in Imola eveneens mee kan doen in de strijd om de punten, zo vertelt hij aan formulapassion.it . “Maar we hebben niet de illusie dat het gemakkelijk zal zijn. We hebben in Bahrein gezien dat zelfs een goed weekend geen top tien-klassering betekent, dus we weten dat we moeten blijven pushen om alles wat we van donderdag tot zondag doen te verbeteren.” Kleine marges

De Fin verwacht dat het verschil tussen net achter de topteams zitten en buiten de top tien eindigen heel klein zal zijn. “Hopelijk kunnen we een goed weekend hebben en in de punten eindigen. Dat is waar ik het eerder over had: we weten wat we in de hand hebben en wat niet, dus we moeten gewoon zorgen dat we zo goed presteren als we kunnen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina “We weten wat we in de hand hebben en wat niet”