Het laatste formule 1 nieuws

Weblog - AutoWeek is klaar voor het nieuwe F1-seizoen

Weblog – AutoWeek is klaar voor het nieuwe F1-seizoen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mijn hartslag is nog maar net op normaal niveau na de bloedstollende slotfase van het afgelopen Formule 1-seizoen, of het volgende seizoen dient zich alweer aan. Hopelijk wordt het net zo mooi als in 2021. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Ik kan niet wachten tot het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat, en – zoals ik in de inleiding al zei – ‘wij’ kunnen niet wachten. Daarmee doel ik op de redactie van AutoWeek. Dit jaar zal je bij AutoWeek namelijk veel meer over de Formule 1 lezen en zien. Dat is niet nieuw voor ons. Al vanaf AutoWeek 1 uit 1990, ons eerste nummer ooit, schreven we over de autosport en de Formule 1. Enkele jaren later trad Jos Verstappen zelfs aan als columnist. We schakelden sindsdien wel eens terug, maar dit jaar zetten we ‘m weer in de hoogste versnelling. Daar kijk ik echt naar uit. In het verleden heb ik fulltime over de Formule 1 geschreven bij een vorige werkgever, dus het wordt genieten om naast mijn passie voor auto’s ook de liefde voor de F1 weer handen en voeten te kunnen geven in mijn werk. Ik hoop dat jullie, de in de Formule 1 geïnteresseerde lezers, er net zo naar uitkijken.

Er is namelijk genoeg bijzonders te verwachten en nog nooit leefde de koningsklasse van de autosport zo sterk in Nederland. Het Formule 1-seizoen van 2021 was er immers echt één om je vingers bij af te likken. Voor het eerst sinds 2016 hadden we weer een titelstrijd die tot aan de allerlaatste Grand Prix doorging. Het was bovendien al acht jaar geleden dat er voor het laatst een coureur van een ander team dan Mercedes met de titel vandoor ging. Voor het gros van de Nederlandse kijkers was het natuurlijk helemaal smullen dat dat niemand minder dan Max Verstappen was. De strijd tussen hem en Hamilton was er eentje die deed denken aan duels tussen iconen als Schumacher en Häkkinen, Senna en Prost, Hunt en Lauda. Als kers op de taart vond ook nog eens de eerste Nederlandse Grand Prix sinds 1985 plaats. Ik […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weblog – AutoWeek is klaar voor het nieuwe F1-seizoen