Het laatste formule 1 nieuws

Weerbericht Formule 1: Grand Prix van Emilia Romagna in Imola

Weerbericht Formule 1: Grand Prix van Emilia Romagna in Imola

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De tweede Grand Prix van 2021 wordt zondag verreden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari in Italië in de plaats Ímola. Het F1-seizoen van 2021 begon spannend, met een mooi duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Zet deze strijd zich voort in de Emilia Romagna Grand Prix? En wat doet het weer voor de komende dagen? Weerman Ed Aldus vertelt je er meer over. Op vrijdag worden de eerste vrije trainingen verreden. Het is een zonnige en droge dag. Er wordt over de hele dag 12 uur zonneschijn verwacht. Na een frisse nacht met een temperatuur van 3 graden wordt het in de middag 14 graden. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Zaterdag dan de laatste vrije training en de kwalificatierondes. Er is meer bewolking aanwezig met zonnige perioden en het blijft droog. Het aantal zonuren wordt gehalveerd naar 6 uur. Bij een zwakke tot matige oostenwind loopt de temperatuur op naar 13 graden.

Op zondag wordt het licht wisselvallig in Ímola. Het is wisselend bewolkt en er is een kleine kans op een enkele regenbui. De verschillende weercomputers zijn het nog niet eens over de hoeveelheid aan regen. Het kwik in de thermometer stokt ’s middags bij een graad of 13. De noordoostenwind waait zwak tot matig. Bron: weerman Ed Aldus

Wil je genieten van gave race-beelden? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weerbericht Formule 1: Grand Prix van Emilia Romagna in Imola