Het laatste formule 1 nieuws

Weerbericht Formule 1 in Bahrein - Een droge Grand Prix of toch een spatje regen?

Weerbericht Formule 1 in Bahrein – Een droge Grand Prix of toch een spatje regen?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit weekend wordt de F1 GP verreden in Bahrein. Kan Max Verstappen weer vlammen? De Formule 1 Grand Prix vindt plaats op het 5,4 kilometer lange Bahrain International circuit, slechts een paar kilometer van Sakhir Airport. Speciaal voor RaceXpress blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op het weer van de komende dagen. De gemiddelde middagtemperatuur in november bedraagt 28 graden in Bahrein. In de nacht koelt het normaal niet veel verder af dan 22,7 graden. November is wel de natste maand van het jaar, er valt dan gemiddeld 23,9 mm.

De eerste en tweede vrije training wordt vrijdag onder goede omstandigheden verreden in Bahrein. Er is af en toe zon en het blijft droog. De temperatuur komt uit op 28 graden en de zuidoostenwind waait zwak, windkracht 2.

Zaterdag wordt de laatste vrije training en de kwalificatieronde verreden. Er zijn dan zonnige perioden afgewisseld door wolkenvelden en een spat regen is niet helemaal uitgesloten. Er staat een matige zuidoostenwind en de temperatuur loopt op naar 27 graden.

Zondag wordt het tijd voor de 15e Grand-Prix van 2020. Het belooft de mooiste dag te worden in Bahrein met de meeste zon-uren en het blijft ook droog. Na een warme nacht met een temperatuur van 22 graden wordt het ’s middags 27 graden. De zuidoostenwind waait matig, kracht 3. /Bron: Weerman Ed Aldus

Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video’s over auto’s, autosport, Formule 1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weerbericht Formule 1 in Bahrein – Een droge Grand Prix of toch een spatje regen?