Het laatste formule 1 nieuws

Weerbericht Formule 1 in Frankrijk - Max Verstappen krijgt tropische temperaturen voor zijn kiezen

Weerbericht Formule 1 in Frankrijk – Max Verstappen krijgt tropische temperaturen voor zijn kiezen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Komend weekeinde wordt de zevende Grand Prix gehouden. Dit keer is het F1-circus op het circuit Paul Ricard in Le Castellet en dat ligt in departement Var. De vraag is wat voor weer krijgen Max Verstappen en co voor hun kiezen? Professioneel weerman Ed Aldus, bekend van RTV-Rijnmond en Buienradar , gaat het vertellen. Hij blikt vooruit op de weersverwachtingen voor de komende dagen in Zuid-Frankrijk. Vrijdag is het tijdens de eerste en tweede vrije training droog weer. De zon schijnt flink en de temperatuur klimt in de middag naar 28 graden. Er staat een matige zuiden- tot zuidoostenwind, windkracht 4. Er komen windvlagen voor tot 50 km/u.

Op zaterdag wordt de laatste vrije training verreden en de kwalificatierondes. Het wordt een zeer warme dag met veel zonneschijn en in de middag kan het met gemak 31 a 32 graden worden. De zuidoostenwind waait matig tot vrij krachtig, kracht 4 of 5. Nog steeds komen windvlagen voor tot 50 km/u.

Ook tijdens de Grand Prix van Frankrijk op zondag schijnt de zon en blijft het droog. Soms trekken ook wel enkele wolkenvelden over. Bij een matig tot vrij krachtige zuidoostenwind wordt het opnieuw 31 graden. Bron: weerman Ed Aldus

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weerbericht Formule 1 in Frankrijk – Max Verstappen krijgt tropische temperaturen voor zijn kiezen