Het laatste formule 1 nieuws

Weerbericht Formule 1 in Portugal: wat voor weer krijgen Max Verstappen en co...?

Weerbericht Formule 1 in Portugal: wat voor weer krijgen Max Verstappen en co…?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In het komende weekeinde wordt de Grand Prix van Portugal verreden. Het is de derde race van het wereldkampioenschap Formule 1 van 2021 en vindt plaats op het ‘Autódromo Internacional do Algarve’ in de Portugese Algarve. Weerman Ed Aldus blikt vooruit op de weersverwachting van de komende dagen in Portimão . Het weer ziet er voor Max Verstappen en co. uitstekend uit. Vrijdag tijdens de vrije trainingen blijft het droog met zonnige perioden. De kans op een bui bedraagt minder dan 25%. De temperatuur loopt in de Portugese badplaats op naar een aangename 20 graden. De matige wind waait uit het westen- tot noordwesten, kracht 3 of 4.

Op zaterdag ziet het weer er tijdens de laatste vrije training en de kwalificatierondes ook goed uit. Het is een vrij zonnige lentedag en het blijft droog. Bij een matige westenwind wordt het opnieuw maximaal 19 of 20 graden.

Tijdens de Grand-Prix op zondag komt er nauwelijks verandering in het huidige weer. De zon schijnt flink en het blijft droog. In de middag loopt de temperatuur op naar 21 graden en staat er een matige noorden- tot noordwestenwind, kracht 3 of 4. Bron: weerman Ed Aldus

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weerbericht Formule 1 in Portugal: wat voor weer krijgen Max Verstappen en co…?