Het laatste formule 1 nieuws

Weerbericht Formule 1 in Qatar - Wat voor weer wordt het komend weekend voor de F1?

Weerbericht Formule 1 in Qatar – Wat voor weer wordt het komend weekend voor de F1?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het komend weekend staat alweer de twintigste Grand Prix van 2021 op het programma. Deze wordt voor de eerste keer gehouden op het Losail International Circuit in Qatar. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op de weersverwachting van de komende dagen in Qatar. Tijdens de eerste vrije trainingen van de Grote Prijs Formule 1 van Qatar op vrijdag is het zonnig en blijft het ook de hele dag droog. De wind waait matig uit een noordwestelijke richting en de maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 28 graden.

Ook tijdens de laatste vrije training en de kwalificatie rondes is het zaterdag schitterend weer. De zon schijnt volop en het blijft natuurlijk droog. De temperatuur komt opnieuw uit op 28 graden. De wind waait matig en komt uit het noorden.

Zondag wordt de Grand Prix verreden en ook dan is het zonovergoten en blijft het droog . Het wordt warmer met een middagtemperatuur van een graad of 30. De matige wind komt dan uit het zuidoosten. Bron: Weerman Ed Aldus

Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weerbericht Formule 1 in Qatar – Wat voor weer wordt het komend weekend voor de F1?