Het laatste formule 1 nieuws

Weersverwachting Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna in Italië

Weersverwachting Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna in Italië

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aankomend weekend wordt de Grand Prix Emilia-Romagna verreden in Italië op het Autodromo Dino e Enzo Ferrari dicht in de buurt van Imola. In tegenstelling tot andere races duurt het spektakel nu slechts 2 dagen. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt weerman Ed Aldus vooruit op de weersvoorspellingen. Het circuit in Imola is gelegen in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna, in de provincie Bologna. In Imola valt in oktober 75 mm aan neerslag en in november 90 mm. Het zijn daarbij gelijk de natste maanden van het jaar. De maximumtemperatuur komt in oktober uit op 21 graden en daalt in november naar gemiddeld 14,0 graden. Met wat voor weer krijgen Max Verstappen en zijn collega’s te maken? Zaterdag worden de vrije training en de kwalificatieronde verreden. Het belooft een fraaie dag te worden op het Autodromo Dino e Enzo Ferrari nabij Imola. De zon schijnt uitbundig en het blijft de hele dag droog. Er staat nauwelijks wind en de temperatuur loopt op naar een aangename 20 graden.

Op zondag is er tijdens de Grand Prix nauwelijks verandering met veel zon en wat bewolking. Het blijft droog en de temperatuur komt ’s middags uit op 19 graden. De zwakke wind komt uit het noordwesten. Bron: Weerman Ed Aldus

Ben jij al lid van het RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weersverwachting Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna in Italië