Het laatste formule 1 nieuws

Weersverwachting Formule 1 in Bahrein - zondag staat er veel wind

Weersverwachting Formule 1 in Bahrein – zondag staat er veel wind

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het raceseizoen in de Formule 1 gaat het komend weekend in Bahrein weer van start. Eindelijk hebben we weer iets om naar toe te leven. Na de goede resultaten van Red Bull Racing tijdens de driedaagse Pre Season F1-test zijn alle ogen gericht op Max Verstappen . Is de combinatie Red Bull-Honda en Verstappen in staat om het seizoen te beginnen met een overwinning? En wat doet het weer in Bahrein? Weerman Ed Aldus blikt vooruit op de weersverwachtingen voor de komende dagen. Op vrijdag worden de vrije trainingen verreden. De dag begint met een paar wolken, in de middag schijnt de zon onafgebroken. De temperatuur loopt op naar maximaal 34 graden bij een luchtvochtigheid van 20%. Er waait een matige zuidoostenwind, windkracht 3. Er komen windvlagen voor tot 30 km/u.

Zaterdag is het tijd voor de laatste vrije training en de kwalificatierondes. Het is een schitterende dag met volop zon en het blijft droog. Met een middagtemperatuur van 34 graden wordt het een fractie warmer. De zuidenwind waait matig, kracht 3. Er komen windvlagen voor tot 32 km/u.

Op zondag wordt de eerste Grand Prix van 2022 verreden. In vergelijking met de afgelopen dagen staat er dan veel wind. De noordwestenwind is vrij krachtig, windkracht 5. Er worden dan windstoten verwacht tot 60 km/u en dat komt overeen met windkracht 7. Verder schijnt de zon en wordt het minder warm, in de middag wordt het 27 graden. /Door weerman Ed Aldus Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weersverwachting Formule 1 in Bahrein – zondag staat er veel wind

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed