Het laatste formule 1 nieuws

Weersverwachting Formule 1 in Spanje - Blijft het droog?

Weersverwachting Formule 1 in Spanje – Blijft het droog?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het komend weekend wordt de vierde Formule 1 Grand Prix van 2021 verreden in het Spaanse Barcelona. De race wordt zoals altijd verreden op het circuit van Barcelona-Catalunya. Professioneel weerman Ed Aldus kijkt vooruit op de weersverwachting van de komende dagen met het F1-weerbericht . Het is vrijdag fantastisch weer tijdens de vrije training. Het is stralend zonnig en het blijft droog. Er worden ruim 11 zon-uren verwacht en de temperatuur klimt naar een aangename 21 graden. Er waait een matige zuidoostenwind, windkracht 3.

Op zaterdag komt er tijdens de laatste vrije training en de kwalificatierondes geen enkele verandering. De zon schijnt volop en regen staat niet in de kaarten. Bij een matige wind uit het zuiden- tot zuidoosten wordt het 21 graden.

Tijdens de Grand-Prix op zondag verschijnt er wat meer bewolking en in de namiddag is een onweersbui niet uitgesloten. Het wordt ’s middags 22 graden. De oostenwind waait matig met kans op windvlagen tot 40 km/u en dat komt overeen met windkracht 6. Bron: Ed Aldus

Lees het hele artikel op de volgende pagina Weersverwachting Formule 1 in Spanje – Blijft het droog?