Het laatste formule 1 nieuws

Wekdienst 2/9: Laatste voorbereidingen Zandvoort • Nieuw rapport over Tata Steel

Wekdienst 2/9: Laatste voorbereidingen Zandvoort • Nieuw rapport over Tata Steel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ANP Goedemorgen! Het RIVM komt vandaag met een nieuw rapport over Tata Steel en Zandvoort verandert langzaam in een vesting voor het Formule 1-circus. In het zuiden en oosten schijnt de zon flink, elders komen wolkenvelden voor. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar 18 graden aan zee tot 22 graden in het zuidoosten. De komende dagen schijnt de zon overal geregeld en het wordt langzaam nog wat warmer. Het weer van donderdag 2 september Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de files en werkzaamheden. Check hier de dienstregeling voor het spoor . Wat kun je vandaag verwachten?

Het RIVM komt met een rapport over Tata Steel in IJmuiden. Omwonenden van de staalfabriek maken zich al jaren zorgen over hun gezondheid .

In Zandvoort worden de laatste voorbereidingen getroffen voor het Formule 1-raceweekend. Het stranddorp is veranderd in een soort vesting.

De Veroordeling , een film over de Deventer Moordzaak, is vanaf vandaag te zien in de bioscoop. Met Fedja van Huêt in de rol van Nieuwsuur -journalist Bas Haan, die het boek schreef waarop de film is gebaseerd.

Wat heb je gemist?

Oud-informateur Herman Tjeenk Willink is zeer kritisch op het verloop van de formatie. De onderhandelende partijen zitten na maandenlang overleg in een impasse. “Op de lange duur doet dit afbreuk aan de geloofwaardigheid van de politiek”, zei Tjeenk Willink gisteravond in een interview met Nieuwsuur .

“Er moeten allerlei grote problemen worden opgelost. De relevante vraag is: hoe komen we uit deze situatie waar iedereen zo ongelukkig over is?”

Bekijk hier het hele interview met Tjeenk Willink: Dit artikel bevat een video. 5:48 Willink “mistroostig” over trage formatie Ander nieuws uit de nacht:

Grote steden willen opkopers van woningen gaan weren : onder meer Amsterdam, Utrecht en Tilburg willen vanaf volgend jaar geen beleggers meer die goedkope en middeldure woningen opkopen om die vervolgens te verhuren. Nederland importeert voor meer geld aan goederen uit VK : in de eerste helft van dit jaar ging het volgens het CBS om ruim 11 miljard euro, 14 procent meer dan in dezelfde periode […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wekdienst 2/9: Laatste voorbereidingen Zandvoort • Nieuw rapport over Tata Steel