Het laatste formule 1 nieuws

Wekdienst 31/7: Vandaag tropisch warm • Formule 1 op Silverstone

Wekdienst 31/7: Vandaag tropisch warm • Formule 1 op Silverstone

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ANP Goedemorgen! Het wordt tropisch warm: temperaturen kunnen oplopen tot boven de 30 graden en honderdduizenden moslims in Nederland vieren de komende drie dagen het Offerfeest.

Het weer: vandaag is het zonnig met op veel plaatsen een temperatuur van boven de 30 graden. Er staat hierbij een zwak tot matige oostenwind. Morgen is het ook nog warm, maar in de loop van de dag draait de wind naar het westen. Weeronline Ga je op pad? Hier vind je het overzicht van de werkzaamheden en files en de situatie op het spoor . Wat kun je vandaag verwachten?

Moslims in Nederland vieren de komende drie dagen het Offerfeest, samen met het Suikerfeest het belangrijkste feest in de islam. Door het coronavirus verloopt dit anders dan anders: moskeeën gaan alleen open als mensen 1,5 meter afstand kunnen houden.

Het wordt vandaag tropisch warm, met temperaturen die op sommige plekken oplopen tot boven de 30 graden. Vooral in het zuiden, midden en oosten van het land zijn temperaturen tot 34 graden mogelijk.

In Prinsenbeek bij Breda wordt om 14.00 uur een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog tot ontploffing gebracht. Om de impact te verkleinen, is de bom bedekt met 1000 kubieke meter zand en ook de veengrond rondom de bom is afgegraven en opgevuld met zand.

De Formule 1 vervolgt het seizoen met de vierde race; de Grote Prijs van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone. Het is de thuisrace van zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton.

Wat heb je gemist?

President Trump zegt dat hij de presidentsverkiezingen van november niet wil uitstellen. Gisteren vroeg hij zich in een Twitter-bericht nog af of uitstel niet beter is , vanwege de kans op fraude doordat veel kiezers door het coronavirus per post moeten stemmen.

“Ik wil verkiezingen en een uitslag. Nog veel meer dan jullie dat willen”, zei Trump tegen journalisten op een persconferentie. “Maar ik wil ook niet na drie maanden ontdekken dat stemformulieren zijn kwijtgeraakt, waardoor de verkiezingen niets meer voorstellen.”Trump verwees op de persconferentie naar berichten over stemformulieren die te laat werden bezorgd. Volgens hem kan het weken, maanden of zelfs jaren duren […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wekdienst 31/7: Vandaag tropisch warm • Formule 1 op Silverstone