Het laatste formule 1 nieuws

'Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?'- AutoWeek Podcast

‘Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?’- AutoWeek Podcast

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Marco en Roy bespreken de elektrische Dacia Spring, die zo weinig vermogen heeft dat ze even moeten piekeren wanneer een nieuw model voor het laatst zo weinig vermogen had. En die nieuwe BMW M3, die rijdt wel goed, maar toch zijn er kantekeningen. Luister hieronder!

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Marco en Roy blikken terug op de eerste Formule 1-race van het seizoen en bespreken naast de Dacia Spring Electric en de BMW M3 ook de Alfa Romeo 147 GTA en de Audi RS Q3.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast , Spotify , TuneIN, Google Podcast , en Pocket Cast . Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. We mikken er vooralsnog op zo’n twee keer per maand live te gaan. Fijn voor lange stukken in de auto of tijdens saai werk.

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of dat je bepaalde suggesties hebt waarover we het een keer moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?’- AutoWeek Podcast

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden