Het laatste formule 1 nieuws

Wie wordt de opvolger van Max Verstappen? Dit zijn de plannen van het Red Bull Junior Team

Wie wordt de opvolger van Max Verstappen? Dit zijn de plannen van het Red Bull Junior Team

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull heeft meer talenten uit de opleiding ondergebracht bij Carlin en Hitech GP. De befaamde opleiding zorgde voor grote talenten als Sebastian Vettel, Max Verstappen en Pierre Gasly . Komend jaar komen Jehan Daruvala, Juri Vips en Liam Lawson uit in de Formule 2, terwijl Ayumu Iwasa, Jack Crawford en Jonny Edgar in de Formule 3 gaan rijden. Daruvala en Edgar gaan uitkomen voor het team van Carlin. De 16-jarige Brit won afgelopen seizoen het Duitse Formule 4 kampioenschap door liefst zes races te winnen en elf keer op het podium te staan. Edgar combineerde het ADAC F4 met de Italiaanse Formule 4. Daarin won hij twee races en stond hij zes keer op het podium. Racexpress.nl sprak Edgar vorig jaar over zijn toekomstplannen. Dat kun je zien in onderstaande video.

Vips, Lawson, Iwasa en Crawford gaan de kleuren van Hitech GP verdedigen. Lawson zal dat combineren met het rijden in de DTM, samen met Alexander Albon.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wie wordt de opvolger van Max Verstappen? Dit zijn de plannen van het Red Bull Junior Team