Het laatste formule 1 nieuws

Wilfred Genee ontkent vertrek bij Talpa

Wilfred Genee ontkent vertrek bij Talpa

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wilfred Genee (54) ontkent dat hij voor de nieuwe betaalzender Viaplay gaat werken. In zijn radioshow op Veronica reageerde de presentator op de geruchten, nadat Rob Goossens (30) maandag in RTL Boulevard Wilfred tipte als één van de mogelijke nieuwe presentatoren. “Komende tijd ga ik niet” “Op dit moment ga ik niet naar Viaplay”, zei Wilfred in de uitzending tegen zijn collega Rick Romijn. Als voornaamste reden gaf de presentator op dat hij onlangs een nieuw tweejarig contract heeft getekend bij zijn huidige werkgever Talpa. “Komende tijd ga ik niet. Ja, dat is toch gewoon zo. Over een paar jaar kan het anders zijn.”

Op de vraag van Rick of hij helemaal niet met Viaplay heeft gesproken, wilde Wilfred niet ingaan. “Rick, dat is niet relevant vind ik in deze. Ik zit hier en ik heb getekend en hier zit ik. Oké. Is dat voldoende?”

Lees ook:

In RTL Boulevard zei mediakenner Rob Goossens maandag dat Wilfred mogelijk overstapt naar Viaplay, een nieuw betaalkanaal uit Scandinavië dat recent de uitzendrechten van de Formule 1 heeft gekocht. De zender zoekt presentatoren en verslaggevers en zou onder anderen bij Wilfred zijn uitgekomen. Een eventuele overstap zou opvallend zijn omdat Wilfred volgend jaar een dagelijkse talkshow met onder anderen Johan Derksen gaat presenteren bij SBS6.

Lees ook: Wilfred Genee weer op tv na overlijden vader: ‘Weet niet of het verstandig is’

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wilfred Genee ontkent vertrek bij Talpa