Het laatste formule 1 nieuws

Williams blijft scherp: 'Dit soort races kunnen nog eens komen'

Williams blijft scherp: ‘Dit soort races kunnen nog eens komen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Grand Prix van België staat dit weekend op het programma, waarin niet alleen de topteams hopen te presteren. Ook de kleinere teams hebben de smaak te pakken, waaronder Williams.

De GP van Hongarije was vooralsnog een van de opvallendste van het seizoen. Aangezien Valtteri Bottas aan het begin van de race een ongeluk veroorzaakte, misten verschillende topteams minstens een coureur op de baan. Het resulteerde erin dat Williams met Nicholas Latifi en George Russell plotseling punten kon binnenhalen. Capito hoopt op meer punten

Williams behaalde maar liefst tien punten, wat voor het team zeer belangrijk is in het constructeurskampioenschap. “Tien punten is niet veel”, oordeelt teambaas Jost Capito echter tegen de officiële website van de Formule 1 . “Het is niet voorbij. Dit soort races kunnen nog eens komen en dan is er de kans voor Haas en Alfa Romeo om een resultaat als dit neer te zetten. We kunnen dus geen stap terug doen en niet meer gefocust zijn.”

“Als er weer een kans is om punten te pakken, dan moeten we spot on zijn en zorgen dat we de punten pakken. Dat is ook de focus van Alfa Romeo en Haas. We zijn niet veilig met een achtste plaats, want we hebben nog de helft van het kampioenschap voor de boeg.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Williams blijft scherp: ‘Dit soort races kunnen nog eens komen’