Het laatste formule 1 nieuws

Williams F1 en Bernie Ecclestone in verband gebracht met Rich Energy

Williams F1 en Bernie Ecclestone in verband gebracht met Rich Energy

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Rich Energy HQ (via Twitter.com) Volgens tweet van Rich Energy HQ – van zo’n drie dagen geleden – wordt de indruk gewekt dat voormalige Formule 1 -baas Bernie Ecclestone betrokken is bij de terugkeer van Rich Energy in de sport. De tweet gaat gepaard met een gedateerde foto van William Storey samen met Bernie Ecclestone. Er wordt door twitteraars gekscherend gereageerd op de inhoud en de foto van de tweet. (zie onderaan dit artikel)

Maar daar blijft het niet bij. Begin januari van dit jaar, toen Storey zelf op Twitter zijn terugkeer in de Formule 1 aankondigde, werd de naam van het team Williams in de stroom der geruchten genoemd. En de naam van Williams keerde deze weer terug in de media. En met name in een Tweet van een organisatie – ‘Decalspotters’ (vertaald: sticker spotters) – die pretenderen gespecialiseerd te zijn in reclamedeals in de auto- en motorsport.

Op dit moment is het een feit dat de door Storey benoemde aankondiging, die in de eerste week van februari in 2021 had moeten plaatsvinden, is nog steeds uitgebleven. De eerste week van februari is inmiddels verstreken en over vier dagen is ook de tweede week geschiedenis. En nog altijd geen aankondiging.

Het begint er steeds meer op te lijken dat er geen aankondiging komt. Tenzij Lewis Hamilton binnen een paar dagen aankondigt dat hij zijn persoonlijke sponsor (waarmee de Brit al sinds maart 2017 samenwerkt) ‘Monster Energy’ inruilt voor ‘Rich Energy’…

Check hieronder de tweet van een twitteraar als reactie op de tweet van Rich Energy HQ.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Williams F1 en Bernie Ecclestone in verband gebracht met Rich Energy