Het laatste formule 1 nieuws

Wolff: ‘Besluit over toekomst Russell en Bottas tijdens deze Grand Prix’

Wolff: ‘Besluit over toekomst Russell en Bottas tijdens deze Grand Prix’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ook Toto Wolff, teambaas van Mercedes, is zich bewust van de grote druk die op zijn schouders rust aangaande het besluit wie in 2022 de tweede rijder bij Mercedes wordt. Hij stelt in te zien hoe belangrijk het voor de twee gegadigde coureurs is snel te weten hoe hun toekomst in de Formule 1 eruit zal zien, en belooft in Spa met een antwoord te zullen komen.

“Ik denk dat het belangrijk is voor George en Valtteri om te weten of ze volgend jaar bij Mercedes rijden en dat besluit zal zeker binnenkort vallen” , zo liet Wolff voorafgaand aan de kwalificatie op vrijdag weten, onder andere tegenover Reuters .

Wolff stelt dat een definitief besluit nog tot na de zomerstop op zich zal laten wachten. “Ik verwacht wat vragen in Spa” , besluit de Oostenrijker. Deze Grand Prix staat gepland voor het weekend van 27 tot 29 augustus. Goed nieuws voor Bottas

Het uitstel betekent wellicht goed nieuws voor Valtteri Bottas . De Fin wist zich tijdens de kwalificatie extreem nuttig te maken voor het team, door met een slipstream Lewis Hamilton aan de snelste ronde te helpen. Hiermee bewijst hij zijn waarde als teamspeler in de hoop zijn stoeltje bij de Duitse renstal nog een seizoen te kunnen vasthouden.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff: ‘Besluit over toekomst Russell en Bottas tijdens deze Grand Prix’