Het laatste formule 1 nieuws

Wolff: "Het zou een logisch vervolg zijn van onze samenwerking"

Wolff: “Het zou een logisch vervolg zijn van onze samenwerking”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton en Mercedes hielden de Formule 1 -wereld dit jaar lang in spanning over de verlenging van zijn contract. Pas in februari kwamen zij met het nieuws naar buiten dat de Brit nog een jaar langer bleef. Mercedes -teambaas Toto Wolff hoopt dat het dit seizoen anders gaat.

Mercedes heeft met Lewis Hamilton een coureur in huis die zevenvoudig wereldkampioen is. Ook dit seizoen maakt hij een goede kans op een wereldtitel, al komt Max Verstappen met Red Bull Racing angstig dichtbij. Beide auto’s houden elkaar vooralsnog in evenwicht, waardoor het bovenal een tweestrijd lijkt te worden tussen de twee coureurs.

Wolff behoudt voorlopig het vertrouwen in de meervoudig wereldkampioen en hoopt dat hij komend seizoen ook nog bij Mercedes zit. Het moet dan een stuk minder spannend worden dan de afgelopen maanden. “Hij is al verbonden aan Mercedes sinds zijn tijd in de karts en heeft nog nooit zonder een Mercedes-motor gereden in de Formule 1. Het zou een logisch vervolg zijn van onze samenwerking” , stelt Wolff in gesprek met Formula1.com . Concurrentie Mercedes

Hamilton en Valtteri Bottas moeten echter scherp blijven, want achter hen zitten voldoende talenten die het stokje kunnen overnemen. “We doen ons best voor de lange termijn van het team, maar willen ook loyaal zijn aan ons huidige duo” , legt Wolff uit. “We hebben geen enkele twijfels bij Hamilton en Bottas, maar gesprekken zullen uiteraard plaatsvinden.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff: “Het zou een logisch vervolg zijn van onze samenwerking”