Het laatste formule 1 nieuws

Wolff noemt twee namen van mogelijke opvolgers Hamilton

Wolff noemt twee namen van mogelijke opvolgers Hamilton

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Mercedes F1 | Toto Wolff in de pitbox op Silverstone (GB) tijdens de eerste filmdag. (2020) Mercedes -teambaas Toto Wolff heeft de namen van twee coureurs genoemd die mogelijk Lewis Hamilton aan het eind van 2021 opvolgen. Mocht 2021 het laatste Formule 1 -seizoen worden van de zevenvoudig wereldkampioen, dan heeft Mercedes al een lijstje gemaakt. Waar Christian Horner vermoedt dat Max Verstappen ook op het lijstje van de Duitse renstal staat, onthulde de Oostenrijkse teambaas van Mercedes voorlopig twee namen, die van Esteban Ocon en George Russell , beiden nog steeds Mercedes-junioren.

Het is overigens nog helemaal niet zeker dat Hamilton aan het eind van 2021 zijn helm aan de wilgen hangt. Door tijdgebrek kwam het er niet van om een meerjarig contract te bespreken. “Een meerjarig contract is complexer dan een contract voor één seizoen, dus we zeiden dat we dit voor een jaar zouden tekenen en later wel zullen zien. Alles is momenteel aan beide kanten open na 2021”, zei Wolff.

“Esteban (Ocon) zit in het tweede jaar van een tweejarig contract bij Renault [Alpine F1], en George (Russell) is dit jaar nog bij Williams “, zei Wolff. “Dus we hebben een aantal opties voor 2022, maar tot die tijd gaat onze volledige steun naar Valtteri en Lewis. Halverwege het jaar zullen we evalueren of er in 2022 verandering komt. Het is nu zeker te vroeg om over scenario’s voor 2022 te praten.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff noemt twee namen van mogelijke opvolgers Hamilton