Het laatste formule 1 nieuws

Wolff: "Over mijn toekomst wordt sneller beslist dan Brexit"

Wolff: “Over mijn toekomst wordt sneller beslist dan Brexit”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er doen al lange tijd geruchten de ronde over de toekomst van Mercedes-teambaas Toto Wolff. Gaat hij naar Aston Martin? Blijft hij bij Mercedes , maar in een andere functie? Of gaat hij iets heel anders doen? Niks is nog zeker, maar er wordt aan gewerkt, aldus Toto Wolff zelf. Blijft Wolff bij Mercedes?

Er is zelfs even sprake van geweest dat Wolff Chase Carey zou vervangen als Formule 1 -baas, maar nu het duidelijk is dat deze functie naar voormalig Ferrari -teambaas Stefano Domenicali gaat is dit definitief van tafel. Wolff geeft zelf aan nog altijd lekker in zijn vel te zitten bij Mercedes.

“Ik ben blij waar ik ben. Ferrari heeft het vetorecht, ook in de nieuwe Concorde-overeenkomst, maar dat maakt geen verschil voor mij. Ik was toch op mijn plek gebleven. Dit soort dingen moeten we accepteren” , verklaart Wolff aan diverse media. Sneller dan Brexit

Hoe vorderen de gesprekken over zijn toekomst bij Mercedes dan eigenlijk? “Het gaat goed. We boeken meer vooruitgang dan de Brexit-discussies” , grapt hij. “We hebben geen tijd om uitgebreid om de tafel te gaan zitten, maar op de achtergrond wordt er onderhandeld. Daimler en ik willen onze samenwerking graag voortzetten. Dit is echter niet zo eenvoudig, want aandelen spelen ook een rol” , aldus Wolff.

Het blijft dus vooralsnog gissen naar de plannen van Toto Wolff na 2020. Behalve Wolff heeft ook Lewis Hamilton nog geen contract getekend voor volgend jaar.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff: “Over mijn toekomst wordt sneller beslist dan Brexit”