Het laatste formule 1 nieuws

Wolff spreekt over toekomst Hamilton: "Dat zou een schande zijn voor de Formule 1"

Wolff spreekt over toekomst Hamilton: “Dat zou een schande zijn voor de Formule 1”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als sinds de Grand Prix van Abu Dhabi onttrekt Lewis Hamilton zich zowel in de echte wereld als op social media aan het publieke oog. Geruchten over een mogelijk vertrek uit de Formule 1 zwellen aan. Niet voor niet stelt het Oostenrijkse Kronen Zeitung in gesprek met Mercedes -teambaas Toto Wolff de twee meest prangende vragen: Hoe gaat het met Hamilton, aangezien hij wel heel erg stil is? En gaat hij door?

Wolff begint zijn antwoord door voor Hamilton op de bres te gaan voor wat betreft zijn zwijgen: “Hoeveel hindernissen er in het verleden ook voor hem zijn opgeworpen, Hamilton heeft altijd geweten dat hij enkel op de baan hoeft te spreken. Maar het valt hem zwaar zolang hij niet helemaal weet wat goed is en wat niet. Dat heeft tijd nodig.” Wolff drukt geruchten opnieuw niet de kop in

Gevraagd of Hamilton wel of niet stopt met F1 moet Wolff opnieuw een concreet antwoord schuldig blijven, waarmee hij suggereert dat hij werkelijk het antwoord op die vraag niet weet: “Ik hoop heel erg dat we hem terug gaan zien, dat is voor de Formule 1 nu ook het allerbelangrijkste. Het zou een schande zijn voor de Formule 1 als de beste coureur besluit te stoppen om dit soort onredelijke beslissingen.”

De komende weken lijkt een één op één tussen Hamilton en Wolff niet aan de orde te zijn: “We zullen elkaar op zijn laatst in februari weer ontmoeten. Dat zal dan echter niet zijn om samen tequila te drinken. Daar heb ik er genoeg van achter de kiezen in Abu Dhabi.” Dit verdienen de Formule 1-coureurs in 2022

De Formule 1 is een sport waar miljoenen in omgaan. Zowel Max Verstappen als Lewis Hamilton zijn grootverdieners en voeren de lijst aan. Maar hoeveel verdient Verstappen bij Red Bull? En hoeveel betaalt Mercedes Lewis Hamilton in 2022?

Meer van dat soort mooie Formule 1-video’s? Abonneer je dan op ons kanaal.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff spreekt over toekomst Hamilton: “Dat zou een schande zijn voor de Formule 1”

F1 TV Pro

F1 TV Pro

Vanaf dit jaar is de Formule 1 niet meer live te kijken bij Ziggo. Als je de sport op de voet wil