Het laatste formule 1 nieuws

Wolff vermoedt: "Mercedes Hamiltons laatste Formule 1-team"

Wolff vermoedt: “Mercedes Hamiltons laatste Formule 1-team”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Richting het einde van het vorige seizoen en aan het begin van het nieuwe kalenderjaar was er veel te doen over de toekomst van Lewis Hamilton in de Formule 1 en over diens toekomst bij Mercedes . Een nieuw contract liet lang op zich wachten en tot de verbazing van velen kwam men uiteindelijk tot een overeenkomst voor slechts één jaar.

Er werd volop gespeculeerd over het hoe en waarom van die deal. Hielden beide partijen de optie open om in 2022 verder te kijken? Toto Wolff geeft nu in gesprek met DPA aan dat dat wat hem betreft niet het geval is. Eerder gaf hij al aan graag door te willen gaan met Hamilton, maar tevens denkt hij dat Hamilton niet buiten Mercedes zal kijken. Nu niet, nooit niet.

“Ik denk dat Mercedes het laatste team zal zijn voor Hamilton. Er is voor hem geen betere omgeving en wij willen niets liever dan dat hij met ons verder gaat”, zo begint de teambaas.

“De energie tussen ons is goed en we hebben al zoveel successen geboekt samen, dat op dit moment alles er op wijst dat we in de toekomst samen kunnen blijven racen”, aldus Wolff, die dit seizoen met Hamilton jaagt op de achtste titel van het team op rij, wat de zevende voor Hamilton in dienst van Mercedes zou betekenen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Wolff vermoedt: “Mercedes Hamiltons laatste Formule 1-team”