Het laatste formule 1 nieuws

Yuki Tsunoda blij met nog een jaar bij AlphaTauri: "Ik ben Dr. Marko veel dank verschuldigd"

Yuki Tsunoda blij met nog een jaar bij AlphaTauri: “Ik ben Dr. Marko veel dank verschuldigd”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het team van AlphaTauri rijdt komend seizoen opnieuw met de coureurs Pierre Gasly en Yuki Tsunoda . De keuze voor de Fransman is meer dan logisch. Zijn vierde plaats in Zandvoort onderstreepte nog maar eens zijn sterke seizoen tot nu toe. De Japanner zakte na een goed begin echter terug en weet zich maar moeilijk uit de onderste regionen te worstelen. In Zandvoort kende hij geen goed weekend, maar toch spreekt Red Bull het vertrouwen in hem uit. Tsunoda is het team dan ook enorm dankbaar. “Het is heel mooi dat ik bij AlphaTauri mag blijven voor een tweede seizoen in de Formule 1. Het is een ongelofelijke kans en ik ben Dr. Marko veel dank verschuldigd. Hij geeft me de kans om te groeien en meer ervaring op te doen in de Formule 1.”

“Ik heb ook een goede band met Pierre, ik heb veel van hem geleerd en zijn ervaring helpt me om beter te worden. Daarom is het geweldig om mijn reis in de Formule 1 met hem voort te zetten. Door mijn verhuizing naar Faenza dit jaar ben ik beter gesetteld binnen het team en ik kijk echt uit naar volgend seizoen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Yuki Tsunoda blij met nog een jaar bij AlphaTauri: “Ik ben Dr. Marko veel dank verschuldigd”